Haarmodelijn 2021

Door middel van trainingen en cursussen blijft iedere haarstyliste op de hoogte
van de nieuwe ontwikkelingen.

 

Met de kapsels uit EARTH, brengt HAAR & TREND je uiterlijk en innerlijk compleet in harmonie. De nieuwe haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de duurzaamheid van Keune producten.
Meer dan ooit is een puur, perfect geknipte of gesneden kapsel de basis van jouw trendy look. Eentje waarvoor je een minium aan kEUNE stylingsproducten nodig hebt en de kleuring mooi blijft door zijn eenvoud.

Puur en houdbaar:
In de eenvoud toont zicht de meester, zo luidt het gezegde. Dit geldt zeker voor de kapsels van deze haarmodelijn. Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen, langer dan je misschien gewend bent. De keuze voor kwaliteit bij Haar & Trend loont zich dus!

Kleuren van de aarde:
Bewuste keuzes maken: dit geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen kunstmatig aandoenende kleuren, maar gewoon, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van lichte framboos tot warme caramel.

Meer met minder:
De kapsels van EARTH zijn zo vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate geod, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halenen het valt zoals je wilt. Wil je voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk van maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor kwalitief duurzame producten van Keune en je zult merken dat je met een miniumum toe kunt. 
 

Bron vermelding: Tijdschrift "De Kapper"