Haarmodelijn 2024

U vertelt uw wensen en wij hebben de inspiratie voor uw nieuwe look.

5 haartrends voor de trends van 2024

Ben jij op zoek naar de nieuwste haartrend voor 2024? Het team van Haar & Trend geeft je de nieuwste haartrends voor vrouwen voor deze zomer. 

Wie van natuurlijk houdt, gaat een hele fijne zomer tegemoet. Met de haartrends van 2024 kunnen we ons namelijk weer overgeven aan de eenvoud. We verlaten de wereld van overconsumptie en we keren terug naar een mode van eerlijkheid en duurzaamheid. Gezond haar gaat boven alles.

 

1. Be yourself haartrend

Het draait dit jaar allemaal om de natural hair movement. Vrouwen omarmen hun natuurlijke haarstructuur. Waar natuurlijke krullen voorheen vlak werden gestijld, worden ze nu extra geaccentueerd. Be the best version of yourself!

 

2. Beach look

Met de beperkte reismogelijkheden wordt dit zomerkapsel een trend. Een natuurlijke lichtheid van het haar wordt nagebootst met een mooie balayage of andere highlighttechniek. Je creëert hiermee een kapsel dat je ook zou hebben als je net op vakantie bent geweest. De finishing touch: beach waves natuurlijk!

 

 

3. De moderne shag

De 90’s shag haircut komt helemaal terug deze zomer. Deze haartrend kenmerkt zich doordat het haar in verschillende lengtes gelaagd is. Dit zomerkapsel geeft je een androgyne look met zachte golvende lokken. Perfect gecombineerd met een aardse of nude haarkleur.

 


 

 

4. Warme kleuren

Warme, natuurlijke haarkleuren zul je vaak in 2021 gaan zien. Met subtiele variaties in de tinten wordt er een multi-dimensionaal effect toegevoegd aan het haar. Hiermee wordt het haar levendig en blijft het er toch natuurlijk uitzien. Het draait allemaal om nuance.

 

 

5. De klassieke bob

Als je dacht dat een korte blonde bob uit de mode was, dan zit je verkeerd. De korte bob is de haartrend die in 2021 terugkeert. Het fijne aan deze haartrend is dat er voor elk gezichtsvorm en haartype er wel een kort kapsel mogelijk is.

Wil je deze ook platina blond? Ga dan voor een verzorgende Ultimate Blonde kleurbehandeling bij Haar & Trend.

 

Bron vermelding Keune 

Door middel van trainingen en cursussen blijft iedere haarstyliste op de hoogte
van de nieuwe ontwikkelingen.

 

Met de kapsels uit EARTH, brengt HAAR & TREND je uiterlijk en innerlijk compleet in harmonie. De nieuwe haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de duurzaamheid van Keune producten.
Meer dan ooit is een puur, perfect geknipte of gesneden kapsel de basis van jouw trendy look. Eentje waarvoor je een minium aan kEUNE stylingsproducten nodig hebt en de kleuring mooi blijft door zijn eenvoud.

Puur en houdbaar:
In de eenvoud toont zicht de meester, zo luidt het gezegde. Dit geldt zeker voor de kapsels van deze haarmodelijn. Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen, langer dan je misschien gewend bent. De keuze voor kwaliteit bij Haar & Trend loont zich dus!

Kleuren van de aarde:
Bewuste keuzes maken: dit geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen kunstmatig aandoenende kleuren, maar gewoon, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van lichte framboos tot warme caramel.

Meer met minder:
De kapsels van EARTH zijn zo vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate geod, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halenen het valt zoals je wilt. Wil je voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk van maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor kwalitief duurzame producten van Keune en je zult merken dat je met een miniumum toe kunt. 
 

Bron vermelding: Tijdschrift "De Kapper"